Zakelijk

HD schoonmaak serivce is een jong en dynamisch schoonmaakbedrijf met name actief in Oost-Brabant.                                                                                                                 Schoonmaken is ons vak, onze zorg, ons specialisme. Wij maken schoon. En daar zijn we trots op.

Wij staan voor kwaliteit, vakkundigheid en veiligheid. Ons bedrijf staat dicht bij de klant en is bekend met de wensen. Wij leveren kwalitatief hoogwaardig werk en streven ernaar het verwachtingspatroon van de opdrachtgever optimaal in te vullen. Of wij nu dagelijks of wekelijks aan uw pand werken, of wij nu werken op contractbasis of dat u ons eenmalig inhuurt: de zorg die wij aan uw pand besteden is altijd van dezelfde hoge kwaliteit.

Wij zorgen voor een representatieve uitstraling van uw pand en verlengen tevens de technische levensduur. Tevens werkt  een schone  ruimte een stuk prettiger en draagt op die manier bij aan een verhoogde productiviteit.                                                     Omdat schoonmaken een vak is.

http://in03.hostcontrol.com/resources/df242b87f08e89/3f717e6a46

HELDER EN TRANSPARANT UURTARIEF

Het is voor bedrijven vaak lastig om een helder beeld te krijgen van de schoonmaakkosten, met betrekking tot de schoonmaak. De tarieven van de schoonmaakwerkzaamheden zijn lastig op voorhand te bepalen, want deze zijn afhankelijk van een groot aantal factoren. Wij hebben daarom gekozen voor een helder en transparant uurtarief, in plaats van een prijs per vierkante meter. U kunt op die manier zelf bepalen welk budget u stelt voor uw bedrijfsschoonmaak. U kunt zelf in overleg met de schoonmaker een werkprogramma bepalen. Geen verrassingen achteraf!

1x per week

Uurtarief excl. BTW

€ 22,50

Incl. schoonmaakmiddelen.                           

Dagelijks

Uurtarief excl.BTW

€ 20,50

Incl. schoonmaakmiddelen.                           

Aanmeld formulier

Bedrijfsnaam  
Naam  
Email  
Telefoonnummer  
Adres  
Postcode  
Plaats  
Bericht  

Diensten

Huishoudelijke hulp

Eenmalige schoonmaak

Zakelijk

Contact

HD huishoudelijke hulp

Graaf Wernerstraat 20

5473 CE Heeswijk